Tijdens de afgelopen maanden zijn er weer verschillende werkzaamheden verricht. Een uit het oog springende klus was het leggen van een nieuw teak dek op de rivierklasse ‘Mascotte’.

De ‘Anne’ is voorzien van een nieuwe laklaag dus dit scheepje is weer helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar. Ook kan er een Vire 7 PK benzine inboard motor bij dit scheepje geleverd worden, die moet dan nog wel worden ingebouwd. Een buitenkansje voor de handige klusser om er weer een compleet geheel van te maken. Uiteraard kan de motor ook door ons worden ingebouwd. Kijk bij ‘Te koop’ voor meer informatie.

Daar kunt u ook meer vinden over de ‘Vrijheid’ die nu weer geheel zeilklaar is en waar alweer de eerste tochten mee zijn gemaakt. Een solide zeilend schip waar een nieuwe eigenaar veel plezier aan kan beleven.

Ook de ‘Bravade’ die in prijs is verlaagd vindt u onder ‘Te koop’ net als een aantal andere klassiekers, wie weet zit uw nieuwe schip er wel tussen.

De komende periode staat in het teken van de laatste 2 maanden van het vaarseizoen en een aantal klussen die in een volgende update behandeld zullen worden.

« Terug naar laatste nieuws